faces-of-change:-kristal-ambrose

Faces of Change: Kristal Ambrose

Google uporablja piškotke in podatke zaradi:

  • zagotavljanja in vzdrževanja storitev, kot sta spremljanje izpadov delovanja ter zaščita proti neželeni vsebini, goljufijam in zlorabam;
  • merjenja dejavnosti ciljnih skupin in statističnih podatkov glede spletnih mest zaradi razumevanja, kako se uporabljajo naše storitve.

Če se strinjate, bomo piškotke in podatke uporabili tudi zaradi:

  • izboljšanja kakovosti naših storitev in razvijanja novih;
  • zagotavljanja in merjenja učinkovitosti oglasov;
  • prikazovanja osebno prilagojene vsebine glede na vaše nastavitve;
  • prikazovanja osebno prilagojenih ali splošnih oglasov v Googlu in spletu glede na vaše nastavitve.

Pri vsebini in oglasih, ki niso osebno prilagojeni, lahko na prikazano vplivajo stvari, kot sta vsebina, ki si jo trenutno ogledujete, in vaša lokacija (prikazovanje oglasov temelji na splošni lokaciji). Osebno prilagojeni oglasi in vsebina lahko temeljijo na teh stvareh in dejavnosti, kot so iskanja v Googlu in videoposnetki, ki jih gledate v YouTubu. Osebno prilagojeni oglasi in vsebina vključujejo stvari, kot so ustreznejši rezultati in priporočila, prilagojena začetna stran YouTuba ter oglasi, ki so prilagojeni vašim zanimanjem.

Kliknite »Prilagodi«, če želite pregledati možnosti, vključno s kontrolniki za zavrnitev uporabe piškotkov za osebno prilagajanje in informacijami glede kontrolnikov na ravni brskalnika za zavrnitev nekaterih ali vseh piškotkov za druge uporabe. Kadar koli lahko tudi obiščete g.co/privacytools.

>>> Read More <<<

———————————–
Visit sociplat.com!
Visit tuchest.com!
Visit whipself.com!
Visit retroshopy.com!
Visit shoopky.com!
Visit emailaff.com!
Visit patternnews.com!
———————————–